Слотови

Како би изгледал порно филм доколку го режисира информатичар?
– Влага девојка облечена како HP сервер и вика: Момци, моите слотови се спремни за вашите хард дискови.

Обиди се со

Сочуство

Како програмер изразува сочуство? – Прими ја мојата техничка поддршка.