Дома / Вицови / Информатички / Пијан гејмер

Пијан гејмер

Влегува пијан гејмер со лаптопот во кафеана и му вели на келнерот:
– Келнер наточи 2 GB.

Обиди се со

Сочуство

Како програмер изразува сочуство? – Прими ја мојата техничка поддршка.