Луле

Нашле двајца лудаци пиштол, па првиот вели:
– Види, види, универзално луле! – и ја ставил цевката во уста!
– Види, види, има специјално палење! – рекол другиот и го повлекол чкрапалото.
– Уф да ти ебам, јак тутун!

Обиди се со

Сочуство

Како програмер изразува сочуство? – Прими ја мојата техничка поддршка.