Дома / Вицови / Еротски / Проблем

Проблем

Некој човек имал проблеми со ерекцијата, побарал совет од доктор и овој му препишал вијагра.. Човекот испил 3-4 апчиња наеднаш и нон стоп му бил дигнат..
Така тој срeќен ебел се што мрда жени, деца, комшии, сите сељаци по ред…
Ама сега па имал проблем не може да го спушти… Отишол пак на доктор..
– Колку апчиња испи?
– Па 3-4…
– Ааа па ти си претерал… Сега ќе отидеш дома и ќе пробаш со струја да го пецнеш и ќе се спушти…
Дошол човекот дома, во двор нашол акумулатор, земал кабли и го пецкал… Некој комшија го вишол како го пецкал и почнал да трча по селото и на цел глас да вика:
– БЕГАЈТЕЕЕЕ ЛУЃЕЕЕЕ… ОВОЈ ПАК ГО ПОЛНИИИИ!

Обиди се со

Инекција

– Ајде, соблечи ги гаќите и врти го газот кон мене! – Не Трпе, не …