Дома / Вицови / Доктори

Доктори

Гинеколог и стоматолог одлучуваат да си ги заменат местата еден ден.
Влегува стоматологот кај пациентката на гинекологија, која лежела со раширени нозе, се наведнал и по навика рекол:
– Кажи “Ааааа”!
Жената се штрекнала, ги стиснала нозете и исплашено рекла:
– Немојте докторе, не ја учете да збори, ќе му каже се на маж ми!

Обиди се со

Љубовник

Се враќа Трпе од работа и ја гледа Трпана седната на кауч со љубовникот: – …