Дома / Вицови / Чак Норис / Чак во вода

Чак во вода

Кога Чак Норис пага во вода тој не се наводенува водата се Чак Норисува!

Обиди се со

Санитарен чвор

Чак Норис го отплеткал санитарниот чвор.