Адреналин

Трпе му ѕвони на Цветко:
– Ало Цветко. Денес купив ново БМВ и кренав 300та на автопатот!
– И што? Се јавуваш да се пофалиш ли?!
– Не бе Цветко. Сакам да те прашам дали знаеш како се чисти адреналинот од седиштето?

Обиди се со

Куфери

Трпе на аеродром: – Јас ќе летам за Рим, сакам овој големиов куфер да го …