Дома / Сликотека (страна 83)

Сликотека

Дрво на денот #1

Инспирирани и импресионирани од комшивките, бикините и девојките на денот, решивме викендот да го потрошиме во потрага по некоја таква, но попусто. Очајни од неуспехот, отидовме во една локална биртија каде тагата ја лечевме со домашна ракија. Во тоалетот го фативме, небаре живо, како се слика пред огледало и му …

Повеќе...