Дома / Сликотека (страна 80)

Сликотека

Национален ден на жените

Традиционално, овој фестивал секоја година се случува во селцето Aintree. Жените се облекуваат во нивната најдобра облека и се забавуваат како тинејџерки. Оваа сликотека е од годинешната манифестација.

Повеќе...