Дома / Сликотека (страна 81)

Сликотека

Облечени животни

После облечените кучиња, да не бидат запоставени останатите, следуваат и облечени животни. Колекцијата се вика „ЗОО портрети“ и доколку сакате да дознаете повеќе за истата кликнете овде.

Повеќе...