Дома / Сликотека (страна 82)

Сликотека

8ми март

Меѓународниот ден на жените 8 Март се одбележува како празник на економската, политичката и социјалната рамноправност на жените.А ние го знаеме како денот кога на мајките им правевме честитки и крадевме цвеќниња по дворови.

Повеќе...

Дрво на денот #1

Инспирирани и импресионирани од комшивките, бикините и девојките на денот, решивме викендот да го потрошиме во потрага по некоја таква, но попусто. Очајни од неуспехот, отидовме во една локална биртија каде тагата ја лечевме со домашна ракија. Во тоалетот го фативме, небаре живо, како се слика пред огледало и му …

Повеќе...