Дома / Пишанки / Неколку работи кои им се тотално непознати на девојките

Неколку работи кои им се тотално непознати на девојките

Чувството кога ќе те почешаат тестисите во јавност

Двојното изненадување при уринирање.

Кога се обидуваш да уринираш и некој ќе се залепи за писоарот баш до тебе.

Понекогаш ќе налеташ на осамениот писоар кој е редок како К-15 во Македонија.

Кога пробуваш да изгледаш нормално додека се обидуваш да ги одлепиш залепените тестисите од својата нога.

Кога по грешка додека седнуваш во јавен тоалет пенисот ќе го допре капакот…

Кога ќе добиеш случајна ерекција во тотално непотребно време

И кога не можеш да имаш ерекција зошто си дрво пијан…

Но сепак животот е полесен кога ќе се сетите дека немате менструален циклус секој месец.

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …