Дома / Вицови / Виц на денот / Три промили

Три промили

Разговараат двајца алкохоличари:
– Колку треба да испиеш за да имаш три промили алкохол во крвта?
– Паа, треба два дена да не пијам ништо.

Обиди се со

Пила

Беровец си купил моторна пила „Штил“. По една недела, компанијата добива писмо од Беровецот: „Јас …