Дома / Пишанки / Експлодираше бомбата на Vicoteka.mk

Експлодираше бомбата на Vicoteka.mk

bombaaИзминатиов период тимот на Vicoteka.mk напорно работеше на надградбата на изгледот на страната.

Новиот изглед ни донесе неколку новитети:

  • Категоријата „Колумни“ ја надградивме во „Пишанки“ и како таква ќе ја користиме за складирање на текстови, колумни, вести, забавни содржини и други видови пишанки напишани од наша или странска служба.
  • Вметнавме и нова категорија „Твитотека“ каде што ќе бидат објавувани твитови од македонската твитер заедница.
  • Ја надградивме и интеракцијата со читателите, сега освен опцијата „Напиши виц“, додадовме и нова опција „Вицотека репортер“ каде ќе можете да напишете по некоја пишанка или да ни испратите некоја слика.
  • Мобилната верзија е конечно средена, па така нема да имате непријатни проблеми со читањето на Vicoteka.mk од вашиот мобилен уред.

Оваа прилика ја користиме и да Ви соопштиме дека годинава одбележуваме 10 годишен јубилеј од постоењето на Вицотека и периодот што следува ќе биде полн со пријатни изненадувања од нас за Вас.

Искрено ваши,

Тимот на Vicoteka.mk

Обиди се со

Зошто воопшто го славиме 8ми март?!

8ми март е денот на жената или кај нас во Македонија познат како денот на …