Дома / Факти (страна 9)

Факти

Факт #69

Лавот кој се појавува на логото на Metro Goldwyn Mayer го убил својот тренер следниот ден после снимањето.

Повеќе...

Факт #59

Студиите покажуваат дека човекот кој ја бакнува својата жена наутро, живее 5 години повеќе од тие што не ја бакнуваат.

Повеќе...