Дома / Факти / Факт #70

Факт #70

Бубачките имаат вкус на јаболко, осите на пињоли (семки од бор), а црвите на пржена сланина.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …