Дома / Факти / Факт #69

Факт #69

Лавот кој се појавува на логото на Metro Goldwyn Mayer го убил својот тренер следниот ден после снимањето.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …