Дома / Факти / Факт #62

Факт #62

Секогаш кога киваш, твоето срце запира.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …