Дома / Факти / Факт #86

Факт #86

Првата фотографија ја развил Жозеф Нисефор Ниепс во 1827 година.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …