Дома / Факти / Факт #55

Факт #55

Facebook е син, затоа што основачот Mark Zuckerberg е далтонист (не препознава зелена и црвена боја).

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …