Дома / Факти / Факт #17

Факт #17

Ако имаш повеќе од 100 години (и читаш Vicoteka.mk), постои 80% шанса да си жена.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …