Дома / Факти / Факт #14

Факт #14

Ако ставиш суво грозје во чаша со шампањ, ќе се дига и спушта извесен период.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …