Дома / Факти / Факт #130

Факт #130

2 од 5 луѓе се венчаат со нивната прва љубов.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …