Дома / Факти / Факт #127

Факт #127

Просечно, додека спиеш, во твојот живот ќе изедеш 70 инсекти и 10 пајаци.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …