Дома / Факти / Факт #111

Факт #111

Поларната мечка го покрива носот со шепата за да се камуфлира кога лови.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …