Дома / Факти / Факт #104

Факт #104

Виното скиснува на сончева светлина, затоа се флашира во затемнети шишиња.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …