Дома / Видео / Туторијал #318

Туторијал #318

Патентираме идеја, како да го натерате другарчето што сака да пие да има поздрав живот. Замислете цела кафана во теретана…

Обиди се со

Учителка на годината

Се е во ред, буква по буква, ама на крај читањето ја утепа работата…