Дома / Видео / Победа на годината

Победа на годината

Падобран + мотор на слетување е извонредна комбинација кога ќе се погодат сите работи на место.

Обиди се со

Смртоносно скокање во вода

Доказ дека од секоја глупост може да се направи спорт, особено ако си во Норвешка…