Дома / Вицови / Животни / Комарци

Комарци

Обичен комарец:
– „Зззззззззз“
– Охридски комарец:
„ЗззззззззТ“

Обиди се со

Јазици

Научил волкот да вика кукурику, се скрил во шумата и почнал да вика. Слушнала лисицата ...