Дома / Вицови / Животни / Интелегентна мечка

Интелегентна мечка

Оди шумарот низ шумата и гледа еден планинар како игра шах со една мечка. Шумарот вчудоневиден рекол:
– Ова не е можно, колку интелегентна мечка!!
Планинарот:
– Како не била интелегентна. Водам 3:1.

Обиди се со

Поздрав

Вoлкoт: Селaм aлејкум мoмци. Свињите: Уф фaлa бoгу, муслимaн е.