Бањање

Што ќе добиеш ако избањаш Бугарин?
– Вистински Македонец и леген со многу валкана вода!

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева