Избор

– Драги, какви жени сакаш повеќе, паметни или убави?
– И едните и другите… но и тебе те сакам…

Обиди се со

Генијалност

Мe прашуваат: — Што е тоа генијалност? — Комшијата го продаде станот и по половина ...