Дома / Вицови / Прашање - Одговор / Брачна понуда

Брачна понуда

Како влав одлучува која девојка да ја земе за жена?
Ја праќа со список за купување:
– Ако избере Веро, Рамстор или Тинекс ја откачува.
– Доколку избере Кам или Стокомак одма и нуди брак.

Обиди се со

Генијалност

Мe прашуваат: — Што е тоа генијалност? — Комшијата го продаде станот и по половина ...