Дома / Вицови / Политички / Статистика

Статистика

Од Македонскиот државен завод за статистика соопштуваат:
– Според податоците кои ги анализиравме, заклучивме дека просечниот Македонец живее два пати подобро!
Трпе прашува:
– Споредено со која година?
– Со следната.

Обиди се со

Избори

Двете прашања што го измачуваат човештвото: 1. Дали постои живот после смртта? 2. Дали постои ...