Пакетче

– Ало полиција!
– Да, повелете.
– Мојот комшија продава марихуана.
– Колку ја дава?
– 1000 денари пакетче.
– Не купувај од него, скапа е.

Обиди се со

Исчезнат

Се јавува Трпе во полиција: – Ало, полицијата? – Да, кажете! – Сакам да пријавам ...