Бензин

Застанува плавуша на бензиска, работникот на пумпата ја прашува:
– 95 или 98 сакате?
Плавушата го гледа зачудено и го прашува:
– А што немате од оваа година?!

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...