Дома / Видео / Кога мислиш дека можеш да леташ

Кога мислиш дека можеш да леташ

Кратко видео од дечко кој мисли дека може да лета и дека секој снег е мек за слетување…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…