Бебе

Порано до 40 дена не смееше да се види бебето, сеа уште како ембрион има 100 лајка.

Обиди се со

Одговор

Додека да им одговорам на сите на Skype, Gmail, Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber, Sms, дојде ...