Дома / Вицови / Информатички / Сајбер безбедност

Сајбер безбедност

Хакер влегува во компанија:
– Здраво, аплицирам за работното место “специјалист за сајбер обезбедување”.
– Вашето CV?
– Го оставив на вашиот desktop!

Обиди се со

Мрежист

Како мрежист ѝ се пушта на програмерка? – Прави ping и чека да види дали ...