Дома / Вицови / Информатички / Пијан гејмер

Пијан гејмер

Влегува пијан гејмер со лаптопот во кафеана и му вели на келнерот:
– Келнер наточи 2 GB.

Обиди се со

Мрежист

Како мрежист ѝ се пушта на програмерка? – Прави ping и чека да види дали ...