Дома / Вицови / Глупи / Син на алкохоличар

Син на алкохоличар

Како се вика синот на алхоколичар?
– Синалко!

Обиди се со

Лоша вест

-Имам две лоши вести!!! -Како бе? ДВЕ ЛОШИ?!?!?! -Абе ни ја ЕБ*АТ жена ти!!