Дома / Вицови / Глупи / Кинески

Кинески

Во метро вО Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката:
– Чу мин сјан дух фе!
Девојката замислено одговорила:
– Јан чин си фан…
Момчето се изнервирало и извикало:
– Дуа шин фу, дан фун мју, цјан шун гу зен!
Девојката со солзи во очите рекла:
– Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху!
Како само внимателно читате, ќе помисли некој дека разбирате кинески!!!

Обиди се со

Семеен скандал

Семеен скандал. Трпана фучи: – Значи Трпе ти можеш да пиеш цел живот едно исто ...