Дома / Вицови / Глупи / Гумички

Гумички

Си биле две гумички за бришење:
– Едната мачка, а другата кучка.

Обиди се со

Фраза

Си живеел Адам во рајот сам и Господ му рекол: – Ќе ти дадам жена ...