Дома / Вицови / Еротски / Женска свиња

Женска свиња

Докторот го прашува Трпе:
– А свињата со која имаше секс, машка беше или женска?
– Женска бе докторе! Вие да не мислите дека сум перверзен?

Обиди се со

Нумеризација

Што означуваат АБЦДЕФ кај градниците? А – А кај се?, Б – Барем има, Ц ...