Дома / Вицови / Еротски / Виртуелен секс

Виртуелен секс

– Сакаш ли да имаме виртуален секс?
– Може.
– Ммм, во кревет сум, светлото е пригушено… горе само маичка а гаќичките ги… Станува жешко и влажно… Како ти е малиот пријател?
– Трпе ли?… Добар е, купи голф на старо, баба го возела… Утре одам кај него ќе гледаме утакмица и да части за голфот…

Обиди се со

Мусака

Прва брачна ноќ… младите у кревет… настапува кулминација. Трпе вика: – Трпанооо ќе ти ја ...