Дома / Вицови / Еротски / Температура

Температура

Жената кренала температура и мажот ја однел на доктор. Бидејќи премногу се задржала внатре кај докторот, мажот не издржал, ја отворил вратата и го фатил докторот како ја „работи“ жена му од позади.
– Што правиш бе?
– Па… ѝ мерам температура! – Промрморел докторот.
Мажот бркнал во џебот, извадил пиштол, го насочил кон докторот и налутено рекол:
– Вади го полека и моли се на него да има бројки…

Обиди се со

Црешни

Се качила Трпана на дрво да јаде црешни… Проаѓа Трпе и и вели: – Трпаноо ...