Дома / Вицови / Еротски / Сексуално образование

Сексуално образование

Учителката ги прашува децата како доаѓаат бебињата на свет.
– Штркот ги носи учителке. – рекло едно дете.
– Не, не, таткото и мајката прво треба да се бацуваат па после доаѓа детето на свет.- рекло друго дете.
Тогаш малиот Трпе дига два прста:
– Учителке, а може ли ние што сме дупеле да излеземе надвор, да не слушаме вакви глупости

Обиди се со

Тетоважа

Жено ќе истетовирам дрво на стомакот! Жената – Што ќе ти е тоа дрво некое? ...