Дома / Вицови / Еротски / Резервни делови

Резервни делови

Трпе бил на пазар во Скопје и случајно влегол во еден сексшоп, долго разгледувал и конечно си бендисал една кукла на надувување. Добил инструкции од продавачот како да ја користи, се вратил во селото и ѝ се пофалил на жена си:
– Гледај Трпано, што си купив од Скопје?
– Што е ова бе, Трпе?
– Невеста на надувување! Кога си ми лута ќе спијам со неа!
Трпана почнало да ја фаќа малку љубомора, па го прашала:
– А немаше ли таму во продавницата и мажи на надувување?
– Не, жено! За мажите имаше само резервни делови.

Обиди се со

Филм

Се враќа мажот од работа дома каде жена му го чека во секси црн долен ...