Лижење

Сладолед се лиже од сласт,
жена се лиже од страст,
а г’з се лиже за власт.

Обиди се со

Мусака

Прва брачна ноќ… младите у кревет… настапува кулминација. Трпе вика: – Трпанооо ќе ти ја ...