Лајк

Трпана му се врти на Трпе:
– Зошто ми брцаш палец?
Трпе:
– Многу си убава, те лајкам.

Обиди се со

Камасутра

– Сине, ај дојди тука! – Да, тато. – Ти книгата „Кама Сутра“ ја фаќаше ...